Tähän mennessä on tullut maisteltua vähän kaikenlaista, on syöty Pekingin ankkaa, scorpionia, dumplingeja, naudanmahaa,mongolialaisten kansallisruokia, keittoja, pitsaa, burgeria, hotpotia, erilaisia muita aterioita, joiden sisältöä en tiedä ja varmaan parempi etten tiedä. On juotu oluita, vodkaa, paikallisia paloviinoja, viinejä, tammanmaitoa,erilaisia virvoitusjuomia yms.

Matkan tarkoitus on myös avartaa ruokakultuurisesti tietämystä ja maistaa erilaisia makuja. Välillä vatsa toimii paremmin kuin hyvin, mutta sitä ei kestä onneksi kuin max vrk yleensä.

PB050809-normal.jpg

Hotpot kuuluu suosikkeihini. Ensin valitaan sopiva liemi ja erilaiset lihat, kasvikset ja muut sörsselit. Lihat ovat todella ohuita sliceseja ja kasviksetkin kypsyvät muutamassa minuutissa. Sitten näitä dippaillaan itse rakennettuihin maustekastikkeisiin. Kastikeet rakennetaan n. 20-30 raaka-aineen comboista mielihalujen mukaan. Tarjolla on mm. erilaisia chilitahnoja, pähkinätahnoja, kala yms. kastikkeita, valkosipulia, korianteria, chiliä yms.. Aivan sanoin kuvailematon makuelämys...tää on niin parasta mitä oon koskaan syönyt. Ateria maksaa about 15-25€ per ruokailija, riippuen lihoista ja muista särpimistä, ei siis ihan jokapäiväistä safkaa. Tolla setillä sitten riittää yksi ruoka päivässä, sen verran tulee yleensä skruudattua.

PB050821-normal.jpg

Sokerijuuresta tuorepuristettua mehua, ihan kivan makuista juotavaa, ei liian makeaa...virkistävä.