No nyt on ladattu musaa mp3-soittimeen. Pyysin ihmisiä kertomaan biisejä, joista muistavat mut, tein niistä sitten soittolistan.SItä on mukava kuunnella junamatkojen aikana. Tietenkin ihan must oli Scorpions "Wind of change", napit korville Gorgy Parkissa ja se soimaan. Suuret kiitokset menevät Teijalle, joka ohjeisti sivulle, jossa youtubesta saa musan muutettua mp3-muotoon.Taidan laittaa sivuston linkin, jotta muutkin pääsevät hyödyntämään sitä.

Lupasivat passin ja viisumit tänään....onkin jo korkea aika. Kiinan viisumi oli viisumeista se hankalin, jouduin kahteen kertaan kirjoittamaan englanninkielisen matkasuunnitelman ja vakuuttamaan, että lähden maasta, ennen kuin viisumi umpeutuu.

Rokotukset otettu, hankinnat melkein tehty, liput Moskova-Irkutsk hommattu, vakuutukset 90 vrk ok, talvivaateita pikkuisen mukana. Lähetystöjen puh.nrot kopsattu

Must to do before journey: Kopioita asiakirjoista, apteekista hiilitabuja yms., vanhaan Nokialaiseen laturin etsintä, valuutan vaihto....ja varmaan noiden lisäksi läjä tolkulla kaikkea muutakin.

Viikonlopun aikana pitäisi puuhastella kaikenlaista ja skidit tulevat iskää moikkaaman, jos noita nuoria teinejä skideksi voi kutsua...tai miksi ei, ainahan ne on mulle skidejä. Ihanaa, että tulevat, pitää vähän fiilistellä niidenkin kanssa matkaa.

Aika hurjalta tavallaan tuntuu, lähteä nyt YKSIN kiertämään Tellus, mutta toisaalta tää on sellainen "intiaanimatka", sellainen jossa etsii itseä ja vapaasti kulkee (joo, ruusuiset lasit silmillä) ja kokee. Uskon, että oon muuttunut mies takaisin palattuani.

Lähtö olisi siis 2.10 ja paluu näillä näkymin vuoden vaihteen kieppeillä.

Elämä on matka ja tämä matka kuuluu mun elämään.