Internetkahvila..klo 15.45 paikallista aikaa.Tassa sita kirjoitellaan reissun ensimmaiselta etapilta. Kaikki toistaiseksi jotakuinkin ok, ainoastaa epavarmuus tuo masterin toimivuudesta rassaa...yritin nostaa depit puolelta ja mitaan ei tullut, mutta ei varmaan tililtakaan mennyt....toivottavasti.

Ensitoikseni hommasin paikallisen prepaid-liityman. +7 929 5877595. En silla soittele, mutta varmuuden vuoksi ihan hyva olla.

Valitettavasti tassa vekottimessa ei ole muistikortin lukijaa, joten en voi laittaa viela huikeita kuvia Moskovasta. Saa on ihan hemmetin kolea. Ensitoikseni otin metro ja kipaisin Gorky Parkiin, on muuten ihan loistava paikka...ja tietenkin mp3-soitin nupit kaakkoon ja Wind of change soimaan. Nyt on kuunneltu tuo kipale Gorky Parkissa. Sielta kappailin Punaiselle Torille kurkkaamaan sita upeaa katedraalia. Varmaan kaikkien Moskovan kavioiden must to go-listalla.

PA030026-normal.jpg

Hyvin sulaudun paikallisiin ja muutaman kerran joku on tullut kysymaankin jotain....ihan kartalla en aina ole, yllari yllari.

PA030029-normal.jpgPA030038-normal.jpg

Nyt lonnitaan tassa paikallisella assalla sitten yohon saakka ja matka jatkuu eksoottisessa meiningissa kohti Irkutskia. Kuvia paan tulemaan heti kun paasen omalla koneella verkkoon. Tama asema on tallainen pieni pahanen suuren Leningradskyn kupeessa.

EDIT: Nyt löyty loungue, josta piti maksaa 280 ruplaa, mut homma skulaa, sain oman läppärin verkkoon, mut 15min ja sit 5-10min breikki. Paan nyt kuvia tuleen.

Sen verran vielä pakko sanoa, että venäläiset ei oo mitään hirveen ystävällisiä ja yllättävän pieni osa osaa englantia, mut ne jotka osaa (yleensä nuoret) ovat auttaneet kivasti.

Ai niin, tää piti viel laittaa skideille sekä mutsille ja faijalle, vaik ihan toisella puolen ei vielä ollakaan.

http://www.youtube.com/watch?v=Hx-F8QlU5pQ