Täällä vanha kohtaa uuden. Korruptuneisuus kaupungissa on huikea, taskuvarkaita on todella paljon ja samalla Budhalaisuus täyttää kaupungin.

PA130161-normal.jpg

Käsittämätöntä, ettei täällä ole muuta kuin seteleitä, jotenkin menee ihan sekaisin noista rahoista. Toki juuri mikään ei maksa juuri mitään, kalleita taitaa olla juuri tuolla Blue Sky loungessa ihan pilvenpiirtäjän huipulla (bisse 3,5€).

PA130144-normal.jpg

Retket joita järjestetään esim. Gobin autiomaahan tai kansallispuistoihin ovat tietenkin arvokkaita, nehän on suunnattu turisteille ja turistikausi on tietyn aikaa, minä olen liikkeellä ihan turistikauden lopussa...osassa toimistoja se on jo loppunut. Joku retki täällä varmaan pitää tehdä, nähdäkseen maata paremmin.Vanha lady Birgitte Cummings sanoi, lähtekää heti UB:sta...tämä on likainen ja korruptoitunut kaupunki...oikein ihana vanha rouva, joka pitää kahvilaa tuossa muutaman sadan metrin päässä. Pitää varmaan huomenna käydä juttelemassa lisää.

PA130146-normal.jpg

Kävi tuuri kun saavuin pääaukiolle, siellä oli jokin pikkutapahtuma menossa, jos olisin tullut 10-15min myöhemmin koko tapahtuma olisi ollut ohi.

PA130159-normal.jpg

Keskellä UB:ta on vanha luostari, uskomatonta, etteivät kommunistit tuhonnet sitä aikanaan...tietenkin hieno asia, etteivät.

Katsotaan nyt mitä tässä jatkossa tekee...pikkuisen tullut koti-ikävänkin poikasta aika ajoin, mutta katsotaan, katsotaan. Saattaa olla, että kokonaisuus hiukan muuttuu, Kiinassa olisi ihan älyttömästi nähtävää ja siellä olisi kiva hengata ehkä pidempään...kaikki vielä auki, eli toistaiseksi plan A pitää.